De Jong heeft 'goed gevoel' over duel met Zwolle

19 december 2014, 17:15

SC Cambuur gaat zaterdag 'vol' voor de drie punten in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, belooft coach Henk de Jong. De oefenmeester wil het kalenderjaar met een positief gevoel afsluiten.

"We staan er goed op, hebben een goede trainingsweek achter de rug", zegt De Jong op de officiële website van SC Cambuur. "Met drie punten zouden we er echt heerlijk bij zitten met kerst. Daar gaan we ook vol voor, maar dan zullen we wel op onze top moeten zijn. PEC Zwolle heeft namelijk een uitstekende ploeg. Toch heb ik er wel een goed gevoel over."

Het duel met PEC Zwolle is het laatste voor Oebele Schokker als speler van Cambuur. De 'Maradona van de Wâlden' vertrekt in de winterstop bij de blauwgele formatie. "Oebele zit bij de selectie omdat hij zoveel heeft betekend voor mij en de hele club. Hij heeft een belangrijk aandeel gehad in het kampioenschap en heeft elke training en elke wedstrijd alles gegeven. Uit respect zit hij sowieso bij de selectie en als de stand het toe laat gaat hij ook minuten maken", aldus De Jong.

De Jong mist zaterdag Lucas Bijker (schorsing) en Bartholomew Ogbeche (lichte hersenschudding).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen