Streppel baalt van wens NAC: "Financial unfair play"

19 december 2014, 17:56

NAC Breda hoopt zich komende winter te versterken, ondanks dat de ploeg in de financieel zorgwekkende categorie 1 zit. Het zit Jurgen Streppel, de coach van aartsrivaal Willem II, niet lekker.

"Dat is 'financial unfair play'", moppert Streppel bij Omroep Brabant. "Maar het gebeurt, hoe belachelijk dat ook is. Maar laten we vooral naar onszelf kijken. Wij zijn financieel én sportief gezond en willen dat graag zo houden. Dat is het enige waar we invloed op hebben. We moeten zorgen dat we beter zijn dan anderen. Zo simpel is het."

Promovendus Willem II staat keurig in de middenmoot van de Eredivisie. Zondag gaan de Tilburgers op bezoek bij FC Twente. Streppel ziet kansen in Enschede. "Het wordt niet makkelijk, maar dit seizoen zijn we alleen bij Ajax weggespeeld. Voor de rest hebben we overal kansen gehad en hebben we ons kunnen meten met onze tegenstanders."

Ondanks de tiende plaats op de ranglijst blijft Streppel naar beneden kijken. "We mogen niet uit het oog verliezen dat alles dicht bij elkaar zit. Wij zijn al een tijdje op de goede weg en moeten zo doorgaan. Maar dan nog is het close."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen