Martins Indi boekt eenvoudige zege met FC Porto

19 december 2014, 23:22

Vijf dagen na de pijnlijke nederlaag in de topper tegen Benfica (0-2), kan FC Porto weer lachen. Met Bruno Martins Indi in de basis won de Portugese topclub eenvoudig met 4-0 van Vitoria Setubal.

Tegen Setubal kwam FC Porto geen moment in de moeilijkheden. Ricardo Quaresma opende al na 22 minuten vanaf elf meter de score en Jackson Martinez haalde enkele minuten later de spanning uit de partij door er 2-0 van te maken. In de slotfase pikte invaller Yacine Brahimi ook nog zijn goaltje mee, in blessuretijd bepaalde Danilo Luiz de eindstand op 4-0. Hij benutte een penalty, nadat Setubal-speler Batista rood kreeg.

Door de winst komt Porto op drie punten van koploper Benfica, dat zondag Gil Vicente treft.