Crisisberaad bij NAC: "Versterkingen en veranderingen in elftal"

20 december 2014, 10:43

De kansloze bekernederlaag (6-0) op bezoek bij Excelsior is misschien wel exemplarisch voor het jaar van NAC Breda. De ploeg uit Brabant verkeert in zwaar weer en moet met de huidige zeventiende plaats hopen op handhaving. Na het echec op Woudestein werd er een crisisberaad in gelast in Breda. Directeur Justin Goetzee maakte na afloop van de vergadering bekend dat de club zich gaat richten op nieuwe spelers.

Trainer Eric Hellemons ontslaan is geen optie volgens Goetzee. "Ik denk dat we de oplossing nu niet moeten zoeken in wijzigingen binnen de staf, maar in versterkingen en veranderingen in het elftal", zegt hij in het AD. "Al weten wij ook dat er in de voetballerij en vooral bij een club als NAC nu mechanismen kunnen ontstaan waar we zelf geen vat op kunnen krijgen. Ik merk nu al dat de druk elke dag groter wordt."

NAC moet serieus vrezen voor degradatie. "We missen leiders", is de beleidsbepaler duidelijk. "Er is een gebrek aan zelfvertrouwen. De mentale weerbaarheid is zwak. Bij elke tegenslag dondert het elftal als een kaartenhuis in elkaar. Zoals wij tegen Excelsior speelden, daar durfde ik bijna niet meer naar te kijken. Je hoeft geen geleerde te zijn om te zien dat wij op de nacompetitie afstevenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen