Verbeek zit in 'afrondende fase' met Bochum

20 december 2014, 23:16

Gertjan Verbeek laat weten dat de gesprekken met VfL Bochum in een 'afrondende fase' zitten. De Duitse club, momenteel de nummer twaalf in de Tweede Bundesliga, heeft een vacature voor een nieuwe hoofdcoach.

Verbeek is zondag te gast bij de competitiewedstrijd van Bochum tegen Erzgebirge Aue. "Dan praten we nog even met elkaar en dan moet er ook een keer 'ja' of 'nee' gezegd worden", reageert Verbeek bij FOX Sports. "We zullen zien of we eruit komen en of ik na de winterstop in de Tweede Bundesliga aan het werk ga."

"Er is de afgelopen twee weken een aantal gesprekken over en weer geweest", vervolgt Verbeek. "We zitten nu in de afrondende fase. Het gaat om details, maar daar kan nog wel een 'nee' uit rollen, want ik heb mijn voorwaarden en die hebben zij ook. Maar als we op één lijn zitten en iedereen het naar zijn zin heeft, dan kunnen de handtekeningen gezet worden. Dat moet nu vrij snel gebeuren, want ik ga maandag op vakantie. Dan ben ik weliswaar bereikbaar, maar dan kom ik niet terug om een handtekening te zetten."

Verbeek werkte vorig seizoen in Duitsland bij 1. FC Nürnberg, maar werd daar ontslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen