Van Polen en Van den Kerkhof spreken elkaar tegen

20 december 2014, 23:42

PEC Zwolle dacht zaterdag in de tweede helft van de uitwedstrijd tegen SC Cambuur (2-1 verlies) op 1-2 te komen, maar een doelpunt van Tomas Necid werd afgekeurd en niemand leek eigenlijk te weten waarom. Ook scheidsrechter Martin van den Kerkhof niet, zo stelde althans een woedende Bram van Polen van PEC Zwolle na afloop.

"De scheidsrechter deed maar wat. Ik vind dit echt een schande", foeterde Van Polen bij FOX Sports. "Hij zei zelf ook dat ie niet wist waarom ie floot. Ongelooflijk, die man hoort helemaal niet op dit niveau. Misschien is ie op het publiek afgegaan, maar ik snap er helemaal niets van. Ik kan hier zo slecht tegen, want uiteindelijk verpest ie voor ons de wedstrijd."

Van den Kerkhof wist naar eigen zeggen wel degelijk waarom hij de treffer afkeurde. "Bij een corner zag ik Etiënne Reijnen ten val komen en de bal was daarna op de hoogte van zijn hoofd. Daarop trapte Necid richting de bal en dat vond ik gevaarlijk spel", legde de arbiter uit. "Daarom heb ik afgefloten, maar ik zie nu in dat ik het niet duidelijk heb gecommuniceerd."

"Ik dacht op dat moment te fluiten voor een overtreding, want ik fluit nooit voor een doelpunt. Maar het was duidelijker geweest als ik even snel naar de situatie was toegelopen om aan te geven dat het een overtreding was. Het was absoluut mijn eigen beslissing en dat vind ik nog steeds verkoopbaar. Dat wijzen was voor een vrije trap. En tja, tegen Van Polen heb ik ook gezegd dat er werd getrapt richting het hoofd van Reijnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen