Genoa grijpt naast derde plaats door verlies bij Torino

Ger
21 december 2014, 17:38

Genoa heeft een uitgelezen kans gemist om de derde plaats in de Serie A in handen te krijgen. Op bezoek bij laagvlieger Torino werd met 2-1 verloren. Door de nederlaag blijft Genoa op de zesde plek steken.

Iago Falco zette de bezoekers met een doelpunt vlak voor rust nog wel op het goede spoor. In de tweede helft ging het echter alsnog fout voor Genoa. Door twee treffers van Kamil Glik verzeker Torino zich van de volle buit. De formatie uit Turijn staat nu veertiende.

Sampdoria is achter Napoli vierde na een gelijkspel tegen Udinese: 2-2. Pedro Obiang bezorgde de thuisploeg na een kwartier de 1-0. Met twee goals kort achter elkaar van Alex Geijo en Danilo boog Udinese de achterstand om in een voorsprong. Via Manolo Gabbiadini werd het na een uur gelijk. In de slotfase kreeg Thomas Heurtaux van Udinese zijn tweede gele kaart.