Alleen de punten tellen voor Rutten: "Geweldige mentaliteit"

22 december 2014, 00:08

Voor Feyenoord-trainer Fred Rutten telden zondag alleen de punten. Die pakte zijn ploeg door de krappe overwinning op NAC Breda (1-0). "We danken de overwinning vooral aan een geweldige mentaliteit, die moeten we zien vast te houden", aldus Rutten op de website van de Rotterdammers.

"We kunnen goed voetballen en goed vechten. Met die combinatie kun je in de toekomst echt iets gaan winnen. We hebben veel mooie en goede wedstrijden gespeeld, dan mag er een keer een wedstrijd tussen zitten waarin we wat minder grip hebben."

Rutten was blij met het doelpunt van Colin Kazim-Richards. "Vanaf het moment dat Colin fit is, heb ik gezien dat hij een speler is die ons kan helpen. Hij is bijvoorbeeld heel balvast. Je ziet dat hij een goede ontwikkeling doormaakt. Des te mooier dat hij vandaag de winnende voor ons maakt."

Voor Feyenoord breekt met de overwinning op NAC Breda de winterstop aan. "Het is niet zo dat ik daar heel erg aan toe ben, want ik ben nog zo fit als een hoentje. Toch gaan we er natuurlijk van genieten, zodat we er in het nieuwe jaar weer fris tegenaan kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen