"Neem van mij aan dat Olympiakos tevreden is over Afellay"

22 december 2014, 19:37

Zaakwaarnemer Mino Raiola reageert koel op de uitspraken van Olympiakos-coach Michel aan het adres van Ibrahim Afellay, eerder op de dag. Volgens Raiola is er sprake van een storm in een glas water. "Afellay is juist bezig aan een geweldig seizoen", zegt de spelersmakelaar tegen het Algemeen Dagblad.

Afellay was afgelopen weekend niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Olympiakos en kreeg maandag forse kritiek te verwerken van zijn trainer. "Ibrahim is een rebel en lijkt soms wel een kind. Zijn gedrag moet veranderen, anders krijgt hij problemen. Niet alleen hier, maar bij alle clubs waar hij in de toekomst gaat spelen", zei Michel tegen het Spaanse Cadena SER.

"Wat ons betreft is er helemaal niets aan de hand, alles is opgeblazen. En de uitspraken van de trainer? Ook opgeblazen. Ik heb het er zelfs nauwelijks met Ibrahim over gehad, dat zegt volgens mij alles", stelt Raiola. "Neem van mij aan dat Olympiakos tevreden is over Afellay."

Afellay was vorige week nog de matchwinner in het duel van Olympiakos met Levadiakos. De Oranje-international wordt gehuurd van FC Barcelona. Raiola: "Normaal gesproken blijft hij tot het einde van het seizoen. Tenzij er nu al iets langskomt, waar hij gewoon niet omheen kan. Er is volop interesse."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen