Excelsior denkt voorzichtig aan uitbreiding Woudestein

22 december 2014, 19:46

Het gaat goed met Excelsior. De Rotterdamse ploeg promoveerde dit jaar naar de Eredivisie en kan prima mee op het hoogste niveau. Daarnaast werd vorige week op overtuigende wijze - NAC Breda kreeg met 6-0 klop - de kwartfinale van de KNVB Beker bereikt. Op Woudestein heeft men de ambitie om verder te groeien.

Er wordt onder meer gedacht aan uitbreiding van het stadion. Afgelopen weekend was Woudestein uitverkocht voor de ontmoeting met Ajax. Commercieel directeur Wouter Gudde beseft echter dat dit vaker moet gebeuren. "Willen we echt groeien, moeten we structureel uitverkocht zijn", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Hoe langer wij in de Eredivisie spelen, hoe sneller dat zal gaan. We zijn achter de schermen druk bezig met een beleidsplan te schrijven en daar hoort dit zeker bij. Als we die ambitie niet hebben, kunnen we beter stoppen."

Het uiterlijk van Woudestein wordt binnenkort wel aangepast. Gudde: "De blauwe stoeltjes worden vervangen en dat zorgt ervoor dat we na de winterstop in een rood-zwart stadion kunnen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen