Allegri: "Hadden met meer vastberadenheid moeten spelen"

22 december 2014, 22:25

Juventus kwam maandag in de strijd om de Italiaanse supercup tegen Napoli twee keer op voorsprong en had in de beslissende strafschoppenserie drie maal het voordeel, maar toch bleef de regerend kampioen van Italië met lege handen achter. Coach Massimiliano Allegri baalt er behoorlijk van.

"Beide ploegen hebben er een open wedstrijd van gemaakt. Helaas kregen we twee minuten voor tijd de 2-2 tegen. Wel kwamen we drie keer op voorsprong in de penaltyreeks, maar telkens gaven we het weg", mopperde Allegri na afloop bij RAI Sport. "We zijn in deze fase van het seizoen ook een beetje vermoeid, maar we hadden in de laatste twee minuten van de verlenging met meer vastberadenheid moeten spelen."

Allegri haalde Andrea Pirlo vlak voor de 1-1 naar de kant. De sterspeler van Juventus was het duidelijk niet eens met die wissel. "Andrea is geweldig aan de bal, maar ik had iemand nodig die verdedigend iets sterker is", legde Allegri uit. "Helaas kregen we direct daarna de 1-1 tegen. De jongens hebben goed gespeeld. Het is jammer, we waren twee minuten verwijderd van de winst, maar we staan nog steeds bovenaan in de Serie A en overwinteren in de Champions League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen