'Verhoek, Mulder en Schaken mogen weg bij Feyenoord'

23 december 2014, 11:21

De selectie van Feyenoord dunt in de winterstop mogelijk uit. Volgens De Telegraaf staat de Rotterdamse club open voor een vertrek van Wesley Verhoek, Ruben Schaken en doelman Erwin Mulder. De drie komen niet voor in de plannen van coach Fred Rutten. Mulder begon het seizoen als eerste doelman, maar moest zijn plek onder de lat eind augustus afstaan aan de van Ajax overgekomen Kenneth Vermeer.

Feyenoord wil haast maken, de club wil al voor vertrek naar Dubai met geïnteresseerd clubs rond de tafel gaan zitten. De Rotterdammers reizen op 5 januari naar de Verenigde Arabisch Emiraten voor een trainingskamp en keren een week later, 12 januari, terug. Of de club in Dubai een oefenwedstrijd speelt, is nog niet duidelijk. Zeker is wel dat op 4 januari, dus een dag voor vertrek, in de Kuip geoefend wordt tegen FC Emmen.

Naar verluidt wil Mitchell te Vrede in de winterstop een gesprek met de Rotterdamse clubleiding. De spits, bankzitter sinds de komst van Colin Kazim-Richards, wil weten wat zijn sportieve perspectief is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen