Heerenveen over zaak-Rusnák: "Ze schrokken in Groningen"

23 december 2014, 21:56

FC Groningen werd vorige week onaangenaam verrast, toen sc Heerenveen zich mengde in de strijd om Albert Rusnák. Volgens de Trots van het Noorden was de deal met de middenvelder al rond, maar de Friezen spreken dat tegen. Volgens Hans Vonk, manager voetbalzaken van Heerenveen, was zijn club al eerder in de markt voor de spelmaker, maar was het niet bereid tot het uiterste te gaan.

"Dat besluit was er niet van de ene op de andere dag. Maar ik denk wel dat ze daar in Groningen van geschrokken zijn. Het agentschap rondom hem is heen en weer gaan schoppen en wij waren niet bereid alle registers open te trekken."

Vonk heeft zich neergelegd bij het feit dat de Slowaak, die furore maakte bij SC Cambuur, naar de rivaal vertrekt. "Inmiddels is zijn komst naar Heerenveen een gepasseerd station", zegt de beleidsbepaler in het Friesch Dagblad. "Een tijdje geleden kregen we door dat het mogelijk was Rusnák vast te leggen. We hebben toen netjes contact opgenomen met Manchester City en zijn zaakwaarnemer. Vervolgens kregen we het signaal dat de speler zelf ook openstond voor Heerenveen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen