FC Utrecht dankt komst Haller aan oud-speler Martel

Ger
24 december 2014, 12:10

FC Utrecht heeft hoge verwachtingen van Sébastien Haller. De Franse jeugdinternational (20) komt tot het einde van het seizoen op huurbasis over van Auxerre. De Domstedelingen kunnen de 1,87 meter lange spits daarna definitief overnemen.

"Met Sébastien voegen we een type speler toe aan onze voorhoede, waarover we op dit moment niet beschikken. Een zeer getalenteerde voetballer, bovendien", zegt Edwin de Kruijff, manager spelerszaken en scouting, op de website van FC Utrecht. "Wij denken dat hij, met zijn stootkracht, doorzettingsvermogen en doelgerichtheid, van toegevoegde waarde voor de ploeg kan zijn. Een talent. De financiële situatie van AJ Auxerre en de positie van Sébastien bij die club, maakt het dat we nu kunnen toeslaan. Complimenten voor mijn team."

De komst van Haller is vooral te danken aan Didier Martel, die sinds afgelopen zomer deel uitmaakt van de scoutingsstaf van FC Utrecht. "Zodoende kwamen wij Sébastien op het spoor", aldus hoofd scouting Jordy Zuidam, die in het verleden met Martel samenspeelde. "Wij hebben Sébastien maandenlang intensief gevolgd en zijn overtuigd van zijn kwaliteiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen