Pardew wil Van Gaal halt toe roepen: "Kijk ernaar uit"

25 december 2014, 13:58

Alan Pardew is van plan de opmars van Manchester United een halt toe te roepen. De manager van Newcastle United treft de ploeg van trainer Louis van Gaal zondag in Manchester. "De laatste drie keer op Old Trafford hebben we uitstekend gepresteerd, meen ik", aldus Pardew woensdag bij de persconferentie voorafgaand aan het treffen.

The Magpies wonnen vorig seizoen in Manchester. De vorige ontmoetingen eindigden in een nipt verlies (4-3) en een gelijkspel (1-1). "Een van de redenen waarom we het daar zo goed doen, is dat we op balbezit hebben proberen te spelen. En dat moeten we nu weer proberen, aangezien je het balbezit niet aan United moet overlaten met alle kwaliteit die zij voorin hebben. Onze tegenstander is bezig aan een enorm goede serie, maar het is hoe dan ook altijd een wedstrijd waar je naar uitkijkt. Tegen topclubs moet je vooral degelijk zijn, want één doelpunt kan dan genoeg zijn."

Newcastle heeft alleen één probleem. De ploeg komt dit seizoen maar lastig tot scoren. "We maken weinig doelpunten en daar maak ik me wel een beetje zorgen om. We zijn nu bijna op de helft van de competitie en hebben pas achttien keer gescoord. Maar één of twee goals zijn niet altijd genoeg om te winnen, dus moeten we ons verbeteren."

Manchester United is de nummer drie in de Premier League. Newcastle staat zes plaatsen lager.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen