Mancini moet het van ongelukkige spelers hebben

25 december 2014, 13:54

Internazionale-trainer Roberto Mancini hoopt in de winterstop zaken te doen. De Italiaan wil onder anderen Ezequiel Lavezzi terug naar de Serie A halen. "Lavezzi is een grote naam en hij kent de Serie A, maar hij zit bij Paris-Saint German", aldus Mancini donderdag in La Gazzetta dello Sport.

Ook Mohamed Salah (Chelsea), Ivan Perisic (VfL Wolfsburg), Lucas Leiva (Liverpool) en Alessio Cerci (Atletico Madrid) staan op het verlanglijstje van Mancini. "Salah is een zeer interessant, jong doelwit. Datzelfde geldt voor Perisic. Een goede speler, alleen zal het niet eenvoudig worden om hem in te lijven. En we zouden Lucas' ervaring goed kunnen gebruiken, maar hij ligt vast bij Liverpool. Clubs geven hun spelers niet zo makkelijk weg. Cerci is een ontzettend sterke en belangrijke speler en als ik me niet vergis, wil hij terug naar Italië. We hebben wel een beetje geluk nodig. We moeten het hebben van spelers die niet veel spelen en elders niet zo gelukkig zijn."

Een terugkeer van Mario Balotelli sluit Mancini bovendien niet uit. "Ik denk dat hij een goede kerst nodig heeft en daarna terug kan komen op zijn oude niveau. Als hij net zo goed wordt als voorheen, dan zou ik hem graag weer in mijn ploeg willen. Maar wie wil dat dan niet? Het is nu aan hem."

Internazionale staat halverwege het seizoen op de elfde plaats in de Serie A. De achterstand op nummer drie Lazio Roma bedraagt echter slechts zes punten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen