De Gea wil reeks vervolgen tijdens feestdagen

25 december 2014, 22:37

David De Gea ziet de drukke agenda in de Engelse Premier League, met drie speelrondes in slechts zes dagen tijd, als een ideale gelegenheid om de goede serie van Manchester United een passend vervolg te geven. De ploeg van manager Louis van Gaal pakte in de laatste zeven competitieduels negentien punten.

"Het gaat erom dat we deze goede serie doorzetten", zegt De Gea op de officiële website van Manchester United. De sluitpost is bezig aan zijn vierde seizoen in Engeland, maar moet er nog steeds aan wennen dat er tijdens de feestdagen volop wordt gevoetbald.

"Dat voelt een beetje vreemd, maar tegelijkertijd zijn dit ook de wedstrijden waar je het voor doet", vervolgt de Spanjaard, in het verleden actief bij Atlético Madrid. "Het is een leuke periode in het seizoen en deze wedstrijden zijn altijd om naar uit te kijken. Je was eraan gewend om je vakantie door te brengen met je eigen familie, maar we beseffen dat deze wedstrijden heel belangrijk zijn voor het publiek, de mensen die het hele jaar hard werken. Het is fijn voor hen om even rust te nemen en te genieten van topvoetbal."

Manchester United krijgt vrijdag, Boxing Day, op Old Trafford visite van Newcastle United.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen