Koeman: "Hopelijk zet Feyenoord volgende stap"

Ger
26 december 2014, 10:33

Ronald Koeman kan terugkijken op een uitstekend eerste half jaar bij Southampton. De trainer, die afgelopen zomer overstapte van Feyenoord, draait met The Saints mee in de subtop van de Premier League. Koeman blijft ondertussen zijn oud-werkgever uit Rotterdam op afstand volgen. Hij is positief over de ontwikkeling van het huidige Feyenoord.

"Ik heb geen Nederlandse zenders in Engeland, dus ik ben vooral op internet aangewezen. Maar ik heb natuurlijk nog contact met bijvoorbeeld Jean-Paul van Gastel, Giovanni van Bronckhorst, Patrick Lodewijks en Martin van Geel. Ik ben blij dat het goed gaat en hoop dat Feyenoord nu echt de volgende stap kan zetten", aldus Koeman op de website van de Kuipbewoners. "Dat is de afgelopen drie seizoenen onder mijn leiding helaas niet gelukt. De supporters verdienen nu echt een prijs."

Koeman is niet verrast dat Feyenoord dit seizoen eindelijk weer eens Europees overwintering wist veilig te stellen. "Dat is het gevolg van de ontwikkeling die de club doormaakt", weet de coach. "In de afgelopen drie jaar waren wij met Feyenoord wat ongelukkig in die Europese wedstrijden. Het is knap dat ze dit seizoen in een ouderwets avondje in De Kuip gewonnen hebben van Sevilla. Zo'n succes gun ik de club."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen