Mourinho: "Heel goed gespeeld tegen lastige opponent"

26 december 2014, 17:21

Chelsea-manager José Mourinho is tevreden over de manier waarop zijn elftal vrijdag, Boxing Day, met 2-0 won van subtopper West Ham United. John Terry opende in de 31ste minuut de score op Stamford Bridge, Diego Costa bepaalde na ruim een uur spelen de eindstand.

"We hebben verdiend gewonnen. We hebben heel goed gespeeld tegen een heel lastige tegenstander", zei Mourinho na afloop tegen Sky Sports. "We begonnen goed en hadden al eerder kunnen scoren. Na de 1-0 hadden we de wedstrijd onder controle. In de tweede helft kwamen zij met een reactie, maar na onze tweede treffer hadden we de zaakjes weer volledig in handen."

"Ik ben blij met de manier waarop we hebben gespeeld", vervolgde Mourinho. "We waren heel creatief aan de bal om openingen te vinden tegen een ploeg die defensief goed stond. Verdedigend zijn wij ook goed omgegaan met de lange bal die zij hanteerden."

Door de winst sluit Chelsea het kalenderjaar vrijwel zeker af als koploper in de Premier League. Mourinho is echter nog niet bezig met het kampioenschap. "We spelen heel goed. Met dit voetbal kan je bovenaan staan en meedoen om de titel. Maar na Southampton (zondag, red.) hebben we pas één ronde afgelegd. Er is nog een lange weg te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen