Pellegrini houdt rekening met Manchester United

26 december 2014, 22:39

Aanvallers Sergio Agüero en Edin Dzeko zitten in de lappenmand, maar toch pakte Manchester City vrijdag zonder problemen drie punten in de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion: 1-3. Daardoor blijft de achterstand op koploper Chelsea beperkt tot drie punten en dus is coach Manuel Pellegrini tevreden.

"We hebben onze manier van spelen veranderd en dat gaat goed", zegt Pellegrini op de clubwebsite. Vanwege het ontbreken van een pure spits, leggen de middenvelders van Manchester City nu meer diepgang in hun spel. "Ik ben blij, vorige week heb ik gezegd dat het heel belangrijk is om anders te gaan spelen, aangezien we nu geen aanvallers hebben."

"Voetballen op Boxing Day is niet makkelijk, maar het was een belangrijke wedstrijd", vervolgt Pellegrini. "We moeten drie wedstrijden spelen in een week tijd, dus het was zaak om te beginnen met een zege."

Als de titelrace ter sprake komt, reageert Pellegrini: "We proberen onze winnende reeks door te zetten en niet te denken aan Chelsea. Zij spelen heel goed, maar er zijn nog twintig wedstrijden te gaan. Andere clubs, bijvoorbeeld Manchester United, zullen ook nog een rol van betekenis gaan spelen in de titelstrijd. Daarnaast hebben Liverpool en Tottenham vandaag ook gewonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen