Celtic thuis niet langs laagvlieger Ross County

27 december 2014, 18:02

Tussen half oktober en half december boekte Celtic acht opeenvolgende zeges in de Schotse Premier League, maar inmiddels lijkt de klad er een beetje ingekomen bij de equipe van de Noorse coach Ronny Deila. Een week na de nederlaag bij Dundee United kwam Celtic zaterdag op eigen veld niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen laagvlieger Ross County.

Celtic had wel het betere van het spel en zocht ook veelvuldig de aanval. Zo kreeg de regerend kampioen van Schotland vijftien hoekschoppen. De formatie uit Glasgow wist het overwicht echter niet uit te drukken in de score. De beste mogelijkheid was nog voor Ross County, Filip Kiss raakte in de 84ste minuut de paal. Bij Celtic had Virgil van Dijk een basisplaats, Darren Maatsen bleef op de bank bij Ross County.

Ondanks de remise blijft Celtic het Premier League-klassement aanvoeren. Het vergrootte de voorsprong op de gedeelde nummers twee Dundee United en Aberdeen zelfs tot vijf punten. Dundee ging door twee tegengoals in het laatste kwartier met 2-1 onderuit bij St. Johnstone, Aberdeen komt zondag nog in actie. Het gaat dan op visite bij Inverness CT.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen