Winst voor Pieters; Vlaar en Fer blijven steken op remise

28 december 2014, 23:55

Erik Pieters heeft zijn ploeg Stoke City zondag aan een overwinning op West Bromwich Albion geholpen. De Nederlandse linksback gaf vlak na rust de voorzet bij de 1-0 van Mame Biram Diouf. Halverwege de tweede helft maakte de Senegalees ook de 2-0. Dat was ook de eindstand.

Ron Vlaar hield met Aston Villa een punt over aan het bezoek van Sunderland. De Villains moesten al vroeg in de tweede helft met tien man verder na rood voor Fabian Delph. Aanvoerder Vlaar, die de hele wedstrijd speelde, en oud-FC Groninger Leandro Bacuna, die na een spelen inviel, hielden stand: 0-0.

0-0 was ook de uitslag bij Queens Park Rangers-Crystal Palace. Leroy Fer stond in de basis bij de thuisploeg en werd halverwege de tweede helft naar de kant gehaald.