Koeman is trots op zijn spelers: "Het vertrouwen is terug"

28 december 2014, 23:47

Ronald Koeman concludeerde zondag na de remise tegen Chelsea dat het lek boven is bij zijn ploeg Southampton. De coach van de Saints was na de 1-1 tegen de Premier League-koploper trots op zijn spelers. "We zaten even in een dipje, maar het vertrouwen is terug. Dat is mooi om te zien, we kunnen heel blij zijn", aldus Koeman op de clubsite.

Southampton verloor de afgelopen weken van Manchester United, Manchester City en Arsenal, maar tegen Chelsea werd eindelijk een resultaat tegen een topclub geboekt. "Dat danken we vooral aan het teamwork. We vermeden de fouten die we eerder maakten. Ik ben heel blij met ons optreden. We wisten dat we heel scherp moesten zijn tegen een team als Chelsea."

Sadio Mané bracht Southampton aan de leiding, waarna Eden Hazard de bezoekers vlak voor rust op gelijke hoogte bracht. "Het was jammer dat we aan het einde van de eerste helft die goal incasseerden. Gelukkig speelden we na rust georganiseerd, dat was de sleutel."

Southampton is halverwege de competitie de nummer vier in Engeland. "Ik ben trots op het team. We staan er goed voor en spelen aantrekkelijk voetbal."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen