Vlaar tevreden met punt: "We worked our socks off"

28 december 2014, 21:50   Bijgewerkt: 28 december 2014, 23:50

Ron Vlaar was zondag tevreden met het gelijke spel van 'zijn' Aston Villa tegen Sunderland. Door een rode kaart voor ploeggenoot Fabian Delph speelden de Villains bijna een volledige helft met een man minder. De Nederlandse aanvoerder sprak daarom na afloop van een gewonnen punt.

"Dat denk ik wel, ja. We hebben ontzettend hard gewerkt, en daardoor verdienden we dit punt zeker. Met een man minder hadden we zelfs nog kunnen scoren", aldus Vlaar tegenover Sky Sports.

Vlaar vond dat zijn ploeg karakter had getoond. "Want we kwamen wéér met tien man te staan. Natuurlijk wil je winnen, zeker thuis hebben we de overwinningen hard nodig. Maar positief is dat we geen tegengoal hebben gekregen."

De tevredenheid overheerst dan ook na afloop. "Over de werklust die we hebben laten zien kunnen we alleen maar tevreden zijn. Of de rode kaart terecht was? Tja, dat is een beslissing van de scheidsrechter. Maar gezien het feit dat die al drie minuten na rust kwam én dat we twee dagen geleden nog hebben gespeeld, zijn we content. We worked our socks off en nemen genoegen met dit resultaat."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen