Van Gaal ondruk de indruk van Wijnaldum, Clasie en Klaassen

28 december 2014, 23:52

Louis van Gaal volgt 'zijn' internationals nog altijd op de voet. De huidige trainer van Manchester United is vooral onder de indruk van een drietal nog in de eredivisie spelende middenvelders. "Degene die de grootste progressie heeft geboekt tijdens het WK is Gini Wijnaldum. Die heeft fantastisch gepresteerd", aldus Van Gaal bij de NOS.

"Maar ik moet ook Jordy Clasie noemen. Hij viel er elke keer net buiten, maar in de laatste twee wedstrijden komt hij er toch in dan laat hij wel wat zien. En als je Wijnaldum nu ziet bij PSV en Clasie bij Feyenoord dan zie je dat ze stappen hebben gemaakt."

"Maar ik wil nog een speler noemen. Davy Klaassen. Zoals je hem nu bij Ajax ziet, zo heb ik hem ook in het begin van het jaar gezien en toen heb ik hem ook geselecteerd. Ik wilde Klaassen selecteren voor het WK, maar ik zag dat hij op zijn tandvlees liep. En dan ben ik zo blij dat hij zich nu zo ontwikkelt. Ondanks dat hij het WK heeft gemist, heeft hij nu weer die vorm waarin ik hem zou selecteren."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen