Wenger gelukkig het nieuwe jaar in: "Op de proef gesteld"

28 december 2014, 23:59

Manager Arsene Wenger van Arsenal was zondag een gelukkig mens. Zijn ploeg sloot door de winst op West Ham United (2-1) kalenderjaar 2014 af als nummer vijf in de Premier League. "Tegen Queens Park Rangers (op Tweede Kerstdag, red.) wonnen we met een man minder en vandaag werden we op de proef gesteld door lange ballen. Met onze rug tegen de muur hebben we weer stand gehouden", aldus Wenger tegen de BBC.

De Fransman gaf wel toe dat tegenstander West Ham een zuiver doelpunt was onthouden. Een afstandsschot van Alex Song ging door de benen Diafra Sakho in het doel, maar scheidsrechter Neil Swarbrick oordeelde dat hij het zicht van Arsenal-keeper Wojciech Szczesny belemmerde. "Ik was daar behoorlijk verrast over, ik zag niet zo goed wat er mis mee was."

Collega Sam Allardyce was dan ook bepaald niet te spreken over de arbitrage. "Dat zagen ze helemaal verkeerd. Gefrustreerd? Dat is een understatement. Totale verbijstering dekt de lading wat beter. Volkomen waanzin. In het zicht van de keeper? Onmogelijk dat de scheidsrechter dat zegt. Dat kan hij hooguit gegokt hebben. Als die goal was goedgekeurd, hadden we niet verloren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen