Hodgson trommelt Engelse selectie op voor diner

29 december 2015, 13:15

Een wedstrijd staat niet op het programma, maar toch komt de nationale selectie van Engeland eind januari bij elkaar. Bondscoach Roy Hodgson last een bijeenkomst in, omdat hij de pauze tussen de vorige en volgende interlandperiode te lang vindt. De volgende interland van Engeland is pas 27 maart.

Half november speelde Engeland zijn laatste wedstrijd van 2014 en na dat duel zou het ruim vier maanden duren voordat Hodgson zijn spelersgroep weer zou zien. Dat vond hij te lang en dus heeft Hodgson een oplossing bedacht: "Gelukkig hebben we met z'n allen kunnen afspreken dat we eind januari bij elkaar komen. We komen ergens samen, hopelijk centraal in het land, zodat we in ieder geval nog even de vorige wedstrijden kunnen bespreken. We gaan samen dineren en de plannen voor het nieuwe jaar met elkaar doorspreken."

De eerstvolgende interland van Engeland is thuis tegen Litouwen, in het kader van de EK-kwalificatie. De Engelsen zijn al bijna zeker van EK-deelname, de ploeg staat ruim aan kop in kwalificatiegroep E. De voorsprong op Slovenië, Zwitserland en Litouwen, de belangrijkste concurrenten, bedraagt al zes punten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen