Torres: "Vond bij AC Milan niet wat ik zocht"

29 december 2015, 14:08

Na een half jaar vertrekt Fernando Torres alweer bij AC Milan. De Spaanse aanvaller streek in de zomer vol goede moed neer in Milaan, maar keert de stad zes maanden later een illusie armer de rug toe. Hij keert terug naar zijn oude liefde Atlético Madrid, waar hij zijn oude vorm terug hoopt te vinden.

Voor AC Milan speelde Torres tien competitiewedstrijden, waarvan drie als invaller. Hij scoorde één keer, half september tegen Empoli (2-2). Zijn laatste optreden was op 23 november tegen Inter, daarna deed coach Filippo Inzaghi geen beroep meer op hem. "Mijn overstap naar Milan was een nieuwe uitdaging voor me", blikt Torres terug op zijn halve jaar bij de Italiaanse club. "Milan liet me zien dat ze me nodig hadden, dat ik een belangrijke speler zou worden. Maar na een aantal maanden veranderde de situatie. De trainer besloot om een beroep te doen op andere speler, met als gevolg dat ik niet langer vond wat ik zocht na mijn vertrek uit Engeland."

En dus besloot Torres weer te vertrekken, naar Atlético. Hij is afkomstig uit de jeugd van die club en speelde tussen 2001 en 2007 in het eerste. "Ik wil van deze gelegenheid gebruikmaken om Milan te bedanken voor het feit dat ze me laten gaan. Voor mij is er nu geen betere plek om te zijn, dan bij Atlético. Ik ga terug om mijn geluk te vinden. Als kind droomde ik ervan om voor Atlético te spelen en nu gaat weer een droom in vervulling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen