Deadline overname nadert: ADO snakt naar duidelijkheid

30 december 2015, 10:36

De deadline voor de Chinese overname van ADO Den Haag komt steeds nadrukkelijker in zicht. Het bedrijf United Vansen heeft nog slechts twee dagen om acht miljoen euro over te maken aan grootaandeelhouder Mark van der Kallen, waarmee de overname in kannen en kruiken zal zijn. Ontstaat er voor de jaarwisseling geen duidelijkheid, dan lijkt de ADO-leiding de stekker eruit te trekken.

"Ik heb de afgelopen weken steeds gezegd dat ik dit kalenderjaar niet meer openlijk ga speculeren, dus daar houd ik me nog een paar dagen aan. Maar het is duidelijk dat we begin 2015 naar buiten zullen treden", sprak Van der Kallen zondag tegen VI. Ondertussen hoopt trainer Henk Fraser dat hij snel weet waar hij aan toe is. "Dat geldt denk ik voor iedereen in Den Haag. Voor spelers, staf, mensen binnen de club, maar ook de supporters."

In een eerder stadium werden de deadlines van 31 augustus, 15 september en 30 november ondanks de nodige beloftes al overschreden. Verstrijkt de bepalende termijn tot 31 december, dan is de kans aanwezig dat de Chinese overname er niet meer van zal komen. Er zijn ook andere geïnteresseerde partijen, dus daar zou ADO op kunnen terugvallen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen