Nigel de Jong gelooft nog in Torres: "Geweldige speler"

30 december 2015, 12:45

Fernando Torres kon allesbehalve imponeren bij AC Milan, waardoor het vertrouwen in zijn kunnen er niet beter op is geworden. De Spaanse spits keerde terug naar zijn oude liefde Atlético Madrid, waar hij zijn oude niveau weer hoopt te kunnen halen. Nigel de Jong, ploeggenoot van Torres bij Milan, hoopt dat de Spanjaard weer kan excelleren zoals hij in zijn hoogtijdagen bij Liverpool deed.

Nadat Torres door Chelsea werd weggehaald bij Liverpool, was hij geen schim meer van de goalgetter die hij altijd was. In Milaan hoopte de spits zijn carrière nieuw leven in te blazen, maar dat lukte hem niet. Hij kwam al snel op het tweede plan terecht bij de Rossoneri. "Ik ben niet verrast dat hij weggegaan is. Hij kwam niet in actie in de recente wedstrijden", zegt De Jong dan ook.

De Jong hoopt dat Torres zich in Madrid weer van zijn goede kant kan laten zien. "Het is een geweldige speler, die veel kan bijdragen aan een team. Milan is op het moment niet de juiste club voor hem. Ik hoop dat hij het goed zal doen bij Atlético. Hij is daar opgegroeid, hopelijk kan hij daar weer veel scoren. Het is aan hem om te bewijzen dat hij nog steeds tot de top behoort."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen