Dolend VVV wil samenwerken met Mönchengladbach

30 december 2015, 14:49

VVV Venlo hoopt op een samenwerking met Borussia Mönchengladbach, de huidige nummer vier van de Bundesliga. De clubs liggen slechts twintig kilometer uit elkaar en onderhouden al geruime tijd prima contacten. "We hebben een open relatie, maar we zijn nu bezig die contacten te intensiveren."

Op financieel en sportief vlak gaat het niet bepaald van een leien dakje in Venlo en daarom is de Jupiler League-club op zoek naar impulsen. In het kader hiervan zien de Limburgers heil in een samenwerking met Mönchengladbach. "Wij willen samenwerken op diverse vlakken: jeugdopleiding, spelersuitwisseling en commercie", legt VVV-voorzitter Hai Berden uit aan Voetbal International.

Een samenwerking zou kunnen betekenen dat de Venlose selectie met de nodige kwaliteit geïnjecteerd zal worden. "Spelers die daar niet bod komen, zouden voor ons een welkome versterking kunnen zijn", geeft Berden aan. "Het liefst halen we vanaf komend seizoen Duitse spelers naar VVV. Die jongens hebben een bepaalde mentaliteit, een wil om te winnen", weet de preses van de Limburgse club.

Directeur Marco Bogers en adviseur voetbalzaken Stan Valckx gingen onlangs op visite in Mönchengladbach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen