Mancini tevreden ondanks oefennederlaag tegen PSG

31 december 2015, 10:57

Internazionale moest dinsdagavond in Marrakech het onderspit delven tegen Paris Saint Germain, maar ondanks de 0-1 nederlaag hebben de Nerazzurri volgens trainer Roberto Mancini vertrouwen getankt. De coach, die onlangs de ontslagen Walter Mazzarri opvolgde, was zeer te spreken over de wijze waarop zijn ploeg zich presenteerde.

"De houding van de spelers beviel me, deze was zeer goed", sprak Mancini na het oefentreffen met PSG. "Vriendschappelijke wedstrijden dienen voor het doen van experimenten. Spelers kunnen bovendien ritme opdoen. Ditmaal gold dat bijvoorbeeld voor Hernanes", stelde de keuzeheer van Inter, dat aan een teleurstellend seizoen bezig is. De blauw-zwarte equipe uit Milaan bezet de elfde plaats in de Serie A.

Er is nog veel werk aan de winkel, weet Mancini. "Ik heb goede dingen gezien tegen Paris Saint Germain, maar ook minder goede dingen. Dat is ook normaal. Wat me niet beviel? We gaven twee of drie goede kansen te makkelijk weg, dat moeten we voorkomen", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen