Ook 'vereerde' Hull-coach wil niet naar Newcastle

31 december 2015, 16:48

Na Frank de Boer kan ook de naam van Steve Bruce worden doorgestreept als mogelijke nieuwe manager van Newcastle United. De 54-jarige trainer van Hull City is 'vereerd' dat hij wordt genoemd voor de mogelijke vacature, maar benadrukt bij de BBC dat hij het seizoen wil afmaken bij zijn huidige club.

"Ik ben vastbesloten om af te maken waaraan we begonnen zijn en Hull City in de Premier League te houden", stelt Bruce in een reactie op de vermeende belangstelling vanuit Newcastle. Eerder werd de naam van Frank de Boer genoemd, maar diens zaakwaarnemer liet direct weten dat De Boer bij Ajax wil blijven.

Een andere kandidaat bij Newcastle United is volgens Engelse media voormalig bondscoach Steve McClaren, de man die FC Twente kampioen van Nederland maakte. Hij is momenteel coach van Derby County.

Overigens is het nog helemaal niet zeker dat Newcastle United daadwerkelijk op zoek moet naar een nieuwe coach. De kans is wel groot, want de clubleiding heeft manager Alan Pardew toestemming gegeven om te gaan praten met Crystal Palace. Hij moet bij zijn oude club de onlangs ontslagen Neil Warnock opvolgen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen