NAC haalt Maaskant: "Hij kan belangrijke bijdrage leveren"

2 januari 2015, 14:12   Bijgewerkt: 2 januari 2015, 19:59

De terugkeer van Robert Maaskant naar NAC Breda is een feit. De club uit Brabant bevestigt vrijdag dat de coach per direct in dienst treedt, hij heeft een contract tot het eind van dit seizoen getekend. Hierdoor moet Eric Hellemons, hoofdcoach sinds het ontslag van Nebojsa Gudelj, weer een stapje terug doen.

"Wij zijn tevreden over de koers die Eric Hellemons met zijn staf heeft ingezet, maar we denken dat Maaskant met zijn ervaring een belangrijke bijdrage kan leveren aan het succes van NAC", zegt Graeme Rutjes, technisch directeur van NAC Breda, over de terugkeer van de coach. Eerder was Maaskant tussen 2008 en 2010 hoofdtrainer van de club, in die periode speelde hij met NAC Europees voetbal. Daarnaast werkte hij bij onder meer RBC, Wisla Kraków, FC Groningen, Dynamo Minsk en het Amerikaanse Columbus Crew.

In het Rat Verlegh Stadion gaat Maaskant samenwerken met het huidige trainerstrio Eric Hellemons, Rob Penders en Albert van der Sleen. De Brabantse ploeg staat momenteel voorlaatste in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen