Maaskant: "NAC heeft een speciale plek bij mij"

2 januari 2015, 17:57

Robert Maaskant reageert verheugd op zijn rentree in de dug-out van NAC Breda. De 45-jarige Schiedammer keerde vrijdag terug in het Rat Verlegh Stadion, waar hij tussen juni 2008 en augustus 2010 ook al de regie in handen had.

"NAC heeft een speciale plek bij mij en dat heeft zeker meegespeeld in mijn beslissing", zegt Maaskant tegen de NOS. "Ik ben blij dat ik hier weer ben en blij dat ik kan kijken of we wat moois kunnen gaan maken hier. Het is geen geheim dat er een kwaliteitsinjectie moet komen. Iedereen weet ook dat NAC problemen financieel heeft. Daar is gelukkig een oplossing voor gevonden door heel veel fantastische sponsoren die daar in gesprongen zijn."

Daardoor kon NAC eerder deze week al de komst van Dirk Marcellis afronden. Maaskant is er zeker van dat er meer nieuwe spelers zullen volgen, al gaat hij niet in op namen. "Ik geloof dat de groep die er nu is zich moet kunnen handhaven in de Eredivisie. Ik denk dat die beter moet kunnen dan ze hebben laten zien. Dat is een kwestie van heel hard mee werken om dat eruit te halen. Maar daarnaast zijn er financiële middelen om spelers te halen en het is nu aan ons om de juiste mensen binnen te halen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen