Rutten: "We staan er in fysiek opzicht goed op"

2 januari 2015, 18:46

Na een vakantie van een kleine twee weken hervat Feyenoord zaterdag de training. Een dag later volgt een oefenwedstrijd tegen FC Emmen en weer een dag daarna vertrekken de Rotterdammers naar Dubai voor een trainingskamp van een week. Coach Fred Rutten kijkt er naar uit.

"Het was lekker om rond de feestdagen even een paar dagen vrij te zijn en tijd door te brengen met de familie, al is het niet zo dat ik die periode nodig had om bij te tanken", zegt Rutten op de clubwebsite. "Mijn batterij was nog helemaal vol, terwijl ik ook niet het gevoel had dat mijn spelers hard toe waren aan de winterstop. Ondanks het feit dat we in de eerste helft van het seizoen al veel wedstrijden hebben gespeeld, staan we er in fysiek opzicht goed op."

Welke spelers Rutten meeneemt op trainingskamp, weet hij nog niet. "Na de training van zaterdag en de wedstrijd van zondag maken we de selectie definitief", vervolgt hij. De oefenmeester heeft zin in het tripje naar het golfstaatje. "Vanwege het goede weer kunnen we daar onder ideale omstandigheden nieuwe energie opdoen en een vooral lekker en goed trainen. Alles is erop gericht om op 18 januari tegen FC Twente zo fit mogelijk aan de aftrap te staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen