Overstap manager Pardew naar Crystal Palace beklonken

3 januari 2015, 10:32

De overstap van Alan Pardew van Newcastle United naar Crystal Palace is in kannen en kruiken. Beide clubs hebben het nieuws via de officiële kanalen wereldkundig gemaakt.  Pardew heeft in Londen zijn krabbel gezet onder een verbintenis voor 3,5 jaar. Palace heeft het contract van de coach in Newcastle naar verluidt voor enkele miljoenen afgekocht. 

Voorzitter Steve Parish van Palace is blij met de komst van de coach, die als speler ook al bij de club onder contract stond. "Wij wilden een manager met goede statistieken en ervaring in de Premier League. Met het contracteren van Alan hebben we iemand gevonden die aan beide eisen voldoet. Hij kan ons naar een hoger niveau brengen."

Pardew stond jarenlang aan het roer bij Newcastle, maar is blij met de nieuwe uitdaging. "Ik ben verheugd dat ik de de nieuwe manager van Crystal Palace ben", zegt hij op de website van zijn nieuwe broodheer. "Het belangrijkste is nu om de club naar een hoger level te tillen. Ik geloof dat we daarin gaan slagen en mooie dingen gaan neerzetten met deze club."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen