Pellegrini rouleert in FA Cup: "Maar wel zeer belangrijk"

4 januari 2015, 10:28

Manchester City treedt in de derde ronde van de FA Cup aan tegen Sheffield Wednesday. Manuel Pellegrini, de manager van The Citizens, kiest ervoor om met wat spelers te rouleren, maar benadrukt dat het bekertoernooi van groot belang is voor de regerend landskampioen.

"Voor ons is het een zeer belangrijk toernooi", zegt Pellegrini over de FA Cup. "We zijn dit seizoen al uitgeschakeld in de League Cup, dus willen we het in dit toernooi zo ver mogelijk schoppen", aldus de Chileense oefenmeester. Normaal gesproken moet het bereiken van de vierde ronde geen probleem zijn, aangezien Sheffield Wednesday de huidige nummer tien van de Championship is.

Pellegrini liet doorschemeren dat reservedoelman Willy Caballero ten koste van Joe Hart zijn opwachting zal maken. "Het is belangrijk om te rouleren, aangezien we zo veel wedstrijden spelen. Dat geldt niet alleen voor Joe, maar ook voor alle anderen", aldus de manager, die niet kan beschikken over Vincent Kompany, Edin Dzeko en Sergio Agüero. Yaya Touré speelt voor de laatste keer, voordat hij naar de Afrika Cup vertrekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen