Interim-coach Newcastle wil graag hoofdcoach worden

4 januari 2015, 14:15

Na het vertrek van manager Alan Pardew naar Crystal Palace neemt John Carver tijdelijk de honneurs waar bij Newcastle United. Als het aan de 49-jarige interim-coach ligt, dan neemt hij de klus als hoofdcoach op permanente basis over. Hij toont zich, daags na de FA Cup-uitschakeling (1-0 nederlaag bij Leicester City), zeer ambitieus.

"Het is nu aangekondigd dat Alan vertrokken is. Toen alle berichten over zijn aanstaande vertrek nog de ronde deden was het voor mij moeilijk om te zeggen wat ik voelde. Maar diep van binnen wil ik de nieuwe hoofdtrainer van deze club worden", zegt Carver. "Ik had het de spelers al verteld, maar kon het nog niet openlijk doen. Dat doe ik nu", zo luidt de sollicitatie van de voormalig rechterhand van Pardew.

Carver is bezig aan tweede periode bij The Magpies. Hij was eerder al assistent van Sir Bobby Robson. De oefenmeester heeft kenbaar gemaakt dat hij nog met eigenaar Mike Ashley om tafel moet gaan om het over de trainerspositie te hebben. Steve McClaren (Derby County) en Steve Bruce (Hull City) waren kandidaten om op St. James' Park aan de slag te gaan, maar gaven de club nul op het rekest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen