Schuurman en Nieuwkoop dolgelukkig: "Droom die uitkomt"

4 januari 2015, 22:31   Bijgewerkt: 4 januari 2015, 23:53

Jari Schuurman is dolgelukkig met de uitnodiging van trainer Fred Rutten voor het trainingskamp van Feyenoord in Dubai. De 17-jarige middenvelder maakte zondag tegen FC Emmen zijn officieuze debuut voor de Rotterdammers. "Dit is echt schitterend", aldus Schuurman op de clubsite.

Schuurman werd in De Kuip al meteen begroet met een spandoek met de tekst Welkom Jari. "Dat spandoek bezorgde me kippenvel. Ik ben goed opgevangen door de groep, daarom viel het met de zenuwen wel mee. Uiteindelijk ging het best lekker. Ik denk dat het inderdaad het eerste spandoek was met Jari erop in De Kuip", lachte de naar voormalig Ajacied Jari Litmanen vernoemde middenvelder in gesprek met FOX Sports. "Maar ik wil hier vooral deze Jari laten zien."

Ook Kamil Miazek en Bart Nieuwkoop mogen mee naar Dubai. "Ik ben nog nooit in Dubai geweest, dus het trainingskamp wordt voor mij in alle opzichten een nieuwe ervaring. Ik ga er zonder verwachtingen heen, al wil ik mezelf natuurlijk wel laten zien. In de eerste plaats ben ik heel blij dat ik mee mag. Hoewel het maar kort was, heb ik genoten van mijn debuut. Ik merkte gelijk dat het allemaal veel sneller gaat dan in de jeugd. Dit is voor mij een droom die uitkomt", aldus Nieuwkoop, die net als Schuurman het beste op het middenveld uit de voeten kan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen