Mourinho zegt sorry: "Scheidsrechter floot goed"

4 januari 2015, 22:45

José Mourinho hekelde zondag na de 3-0 zege van Chelsea op Watford opnieuw het optreden van de dienstdoende scheidsrechter. Ditmaal moest arbiter Kevin Friend het ontgelden, al bood de Portugees later zijn excuses aan.

Volgens Mourinho had Chelsea een penalty moeten krijgen na hands van Craig Cathcart. De besproken aanval leidde uiteindelijk tot de 2-0 voor Chelsea. "Er is ons voor de derde wedstrijd op rij een zuivere strafschop onthouden. Kevin is een fantastische scheidsrechter en een goede kerel, maar dit was alwéér een strafschop. Tegen Southampton gebeurde het, tegen Tottenham Hotspur en vandaag weer."

Mourinho nam zijn woorden even later terug. "Ik wil mijn excuses aanbieden. De scheidsrechter heeft me inmiddels verteld dat als Rémy de bal niet goed had aangenomen, hij alsnog een penalty had gegeven. Dat is goed fluiten en daarom wil ik mijn excuses aanbieden."

Over de bekerzege zelf was Mourinho gematigd tevreden. "In de eerste helft hadden we het moeilijk. Watford was goed georganiseerd en gelukkig konden we na de rust de zege veiligstellen. Invaller Diego Costa heeft in de vorige twee duels negentig minuten gemaakt. Maar ook een vermoeide Diego kan het verschil maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen