Slory verbindt zich voor 1,5 seizoen aan FC Dordrecht

5 januari 2015, 11:55

Hij werd al lange tijd in verband gebracht met een overstap naar FC Dordrecht, maar is vandaag (maandag) officieel gepresenteerd door de promovendus: Andwele Slory. De vleugelaanvaller heeft een contract met een looptijd van anderhalf jaar getekend bij De Schapenkoppen. Dat hebben de Dordtenaren via de officiële kanalen aangekondigd.

Slory voegt zich per direct bij de selectie van trainer Ernie Brandts. De komst van de flankspeler is ronduit opmerkelijk te noemen, aangezien hij in 2011 nog een punt zette achter zijn voetbalcarrière. De oud-speler van Telstar, Excelsior en Feyenoord trainde al wel een tijdje met Dordrecht mee. Na zijn vertrek uit Rotterdam in 2010 ging de 32-jarige Slory buitenlandse avonturen aan bij West Bromwich Albion, Levski Sofia en Adelaide United. Hij speelde twee interlands voor het Nederlands elftal.

Dordrecht bezet momenteel de laatste plaats in de Eredivisie en dat noopt de club tot het halen van de nodige versterkingen. Naast Slory maakte de rode lantaarndrager ook al bekend dat het Matthew Steenvoorden voor de rest van het seizoen huurt van Feyenoord. Mo Hamdaoui en Erixon Danso keren overigens niet terug bij FC Dordrecht. Hamdaoui meldt zich weer bij Vitesse, Danso mag gratis vertrekken.

Bron foto: @fcdordrechtnl (Twitter)

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen