Allegri herhaalt: "Sneijder kan Juventus sterker maken"

5 januari 2015, 14:45

De berichten over een eventuele overstap van Wesley Sneijder naar Juventus worden steeds hardnekkiger. Er doen al een tijdje de nodige geruchten de ronde over de middenvelder van Galatasaray en Juventus-trainer Massimiliano Allegri heeft op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van dinsdag tegen Internazionale herhaald dat hij de Nederlander als een versterking beschouwt.

"Ik heb met de club over hem gesproken en we hebben een duidelijk standpunt. Het is geen geheim dat we op zoek zijn naar een offensief ingestelde spelmaker", sprak Allegri op zijn perspraatje. "Het valt te verwachten dat Juventus in januari de markt op gaat. Hoe sneller, hoe beter. Op het moment is Sneijder nog een speler van Galatasaray, maar hij heeft in zijn carrière bewezen dat hij technisch zeer vaardig is. Hij kan ons sterke middenveld compleet maken en de concurrentie vergroten."

Allegri is benieuwd hoe het de komende weken allemaal zal lopen. "De transfermarkt in januari is vreemd. We moeten realistisch zijn en goed kijken naar welke spelers we kunnen halen", aldus de coach van La Vecchia Signora.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen