Norwich City stuurt manager Adams per direct weg

5 januari 2015, 15:28

Neil Adams is niet langer de manager van Norwich City. De club uit de Championship heeft de oefenmeester met onmiddellijke ingang de laan uitgestuurd. The Canaries zijn al druk bezig met de zoektocht naar een opvolger. Ondertussen neemt Mike Phelan de honneurs waar.

Adams is voormalig vleugelspeler van Norwich City en wist als jeugdcoach de successen aaneen te rijgen bij de Engelse club. Bij de eerste selectie wilde het echter allesbehalve vlotten, waardoor hij zijn congé heeft gekregen. Hij zal even een stapje terug doen uit de voetbalwereld, maar wordt in juli weer aangesteld door Norwich. In welke rol dit zal zijn maakt de club later nog bekend.

In mei 2014 werd Adams aangesteld als manager. Hij kon degradatie uit de Premier League niet voorkomen en staat nu zevende in de Championship. De nederlaag tegen Reading FC op 28 december deed de clubleiding ertoe besluiten om de coach te ontslaan. "Ik denk nog steeds dat de club op koers is om promotie naar de Premier League te bewerkstelligen. Ik begrijp dat er een drastisch besluit nodig is om de resultaten positief te beïnvloeden", sprak Adams sportief na zijn ontslag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen