Transfer Denswil afgerond: "Dit geeft me veel voldoening"

5 januari 2015, 18:56

Stefano Denswil is vanaf vandaag (maandag) officieel speler van Club Brugge. De jonge centrumverdediger is zonder problemen door de medische keuring gekomen en heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2018. Hij komt over van Ajax, waar hij transfervrij mocht vertrekken.

"Het geeft me veel voldoening hier een contract te tekenen. Ik kom om voor de prijzen te spelen in de top van de Belgische competitie en ik denk dat onze eerste afspraak daarvoor eind mei is", zegt de 21-jarige Denswil op de website van zijn nieuwe werkgever. Club Brugge-directeur Vincent Mannaert knijpt zich in zijn handjes met de komst van de verdediger. "Stefano is een kans voor Club Brugge. We volgden hem al enkele jaren en zijn blij hem naar Club te kunnen halen. Mede door de onbeschikbaarheid van Bjorn Engels was de spoeling achteraan dun geworden. Met Stefano Denswil erbij zijn we beter gewapend", denkt de beleidsmaker.

Denswil gaat dinsdag met de selectie van Club Brugge mee op trainingskamp naar Spanje. De club van coach Michel Preud'homme, in het verleden trainer van FC Twente, staat aan kop in België.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen