Schreuder hoopt selectie bijeen te houden: "Geen garantie"

6 januari 2015, 09:27

Wat Alfred Schreuder betreft kan de transfermarkt niet snel genoeg weer dicht gaan. De coach van FC Twente wil zijn selectie deze winter graag bijeen houden, maar weet dat zijn club niet tegen ieder bod 'nee' kan zeggen. Dat kan FC Twente zich, door zijn financiële situatie, simpelweg niet permitteren.

"Ik verwacht dat de selectie bij elkaar blijft, maar in de voetballerij weet je het nooit", zegt Schreuder in De Telegraaf. "PSV, Ajax en Feyenoord zijn momenteel in staat vrij krachtig te zeggen dat er geen belangrijke spelers vertrekken. Die garantie kunnen wij gezien de financiële situatie niet geven. Dat is de realiteit."

Tim Breukers en doelman Filip Bednarek mogen eventueel worden verhuurd, Tim Hölscher keert terug na een avontuur bij Chemnitzer FC. Aankopen kan FC Twente niet doen, maar de club gaat wel een poging wagen om verdediger Andreas Bjelland langer vast te leggen. "Je kunt het altijd proberen. Ik wil Andreas heel graag behouden. Dat heb ik ook bij de clubleiding aangegeven. Hij is op alle fronten ontzettend belangrijk voor dit team", stelt Schreuder. Het huidige contract van Bjelland in Enschede loopt tot de zomer van 2016.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen