Vujicevic na 'zestien à achttien maanden' weer fit

6 januari 2015, 11:52

Na anderhalf jaar blessureleed is Dario Vujicevic eindelijk weer helemaal fit. De middenvelder van Heracles Almelo kan tijdens het trainingskamp van de club in Spanje voluit meetrainen en hoopt binnenkort zijn rentree te kunnen maken in een officiële wedstrijd. Op de clubsite van Heracles doet hij zijn verhaal.

"Ik ben er denk ik zo'n zestien à achttien maanden uit geweest", zegt Vujicevic over de periode die achter hem ligt. "Ik had een scheur in mijn voetpees en daar ben ik uiteindelijk aan geopereerd in Amsterdam. Daarna liep ik tijdens de revalidatie ook nog eens een liesbreuk op waar ik ook aan geholpen moest worden."

"Dat is niet prettig, als voetballer wil je altijd trainen en spelen. Het was mentaal niet gemakkelijk, maar ik probeer altijd vooruit te kijken. Je hebt altijd een doel, en dat is om weer wedstrijden op het hoogste niveau te spelen", aldus Vujicevic, die ondanks zijn blessureperiode deze zomer bij Heracles Almelo kon blijven. "De club heeft vertrouwen in mij getoond, daar ben ik heel blij mee. Voorzitter Jan Smit en directeur Nico-Jan Hoogma boden mij ondanks de blessure toch een nieuw contract aan. Ze geven me alle tijd om terug te komen en mooie jaren te hebben. Daar wil ik de club graag op het veld voor terug betalen. Dit is de eerste echte trainingsweek, ik hoop dat alles goed blijft lopen en dat ik de komende weken wat wedstrijdritme op kan doen. De focus ligt nu op het compleet fit worden en blijven. Ik ben blij dat ik weer kan voetballen en probeer er het beste uit te halen."

Vujicevic (24) tekende in juni voor één jaar bij in Almelo, met een optie voor nog twee seizoenen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen