Vitessenaar Van der Heijden ziet Stuttgart wel zitten

6 januari 2015, 13:18

Jan-Arie van der Heijden heeft wel oren naar een transfer naar VfB Stuttgart. De Duitse club, waar Huub Stevens als coach voor de groep staat, heeft belangstelling in de verdediger van Vitesse. En hoewel Van der Heijden benadrukt dat er nog niets concreet is, is hij enthousiast over een avontuur in Duitsland.

Hij staat open voor een vertrek bij Vitesse, laat Van der Heijden weten in gesprek met Omroep Gelderland. "Mijn contract loopt hier af. Ik wil graag een keer in het buitenland spelen en heb nu de leeftijd er voor."

Van der Heijden is door zijn zaakwaarnemer op de hoogte gebracht van de interesse van Stuttgart. "Mij is gemeld dat er interesse bestaat, maar niets is nog concreet. Ik moet eerst een goede indruk krijgen van de club. Nee, de partijen hebben nog niet met elkaar gesproken." De oud-Ajacied wacht voorlopig af. "We zien wel wat er gaat gebeuren. Nu ben ik hier met Vitesse en concentreer me voor honderd procent op dit trainingskamp."

Vitesse plukte de 26-jarige Van der Heijden in 2011 weg bij Ajax, nadat de verdediger eerder twee jaar op huurbasis bij Willem II gespeeld had. In het seizoen 2007/2008 speelde hij twee wedstrijden voor Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen