Gerrard wilde in zomer best verlengen bij Liverpool

6 januari 2015, 21:51

Steven Gerrard speelt al zijn hele leven voor Liverpool, maar daaraan komt in de zomer een einde. Wat de 34-jarige middenvelder betreft had het niet zover hoeven komen, als de club hem medio 2014 een nieuw contract aangeboden zou hebben.

"Als mij in het voorseizoen een nieuw contractvoorstel gedaan zou zijn, dan had ik bijgetekend", zegt Gerrard in gesprek met The Liverpool Echo. De nieuwe aanbieding volgde pas in november. Het reduceren van de hoeveelheid speelminuten - hij zat onder meer op de bank in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid - was voor de aanvoerder cruciaal in zijn beslissing om na dit seizoen te vertrekken. "In de periode na de zomer tot eind november heb ik nagedacht. Als je in de fase komt dat je niet meer zeker weet of je speelt, dan wordt het anders. En als dat nu al zo is, dan zou dat volgend seizoen alleen maar meer worden."

Gerrard, die Liverpool en manager Brendan Rodgers niets kwalijk neemt, kwam als 9-jarige jongen in de jeugdopleiding van de roemruchte Engelse club terecht en bleef The Reds altijd trouw. Komende zomer stapt hij naar alle waarschijnlijkheid over naar Los Angeles Galaxy.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen