Juventus en Galatasaray praten vandaag over Sneijder

7 januari 2015, 08:12

De fraaie overstap van Wesley Sneijder naar Juventus lijkt weer een stapje dichterbij gekomen te zijn. Nadat de regerend kampioen en huidig koploper van de Serie A al openlijk flirtte met de middenvelder van Galatasaray, heeft de Italiaanse club nu aangeklopt bij Guido Albers, de zaakwaarnemer van de Oranje-international. La Vecchia Signora wil vandaag (woensdag) al onderhandelen over de transfersom.

"Dat klopt", bevestigt Albers in De Telegraaf. Sneijder zelf wil nog niet te veel nadenken over een transfer naar Juventus, hij wacht een eventueel akkoord met zijn werkgever Galatasaray af. "Tot die tijd zal hij zich alleen op Galatasaray focussen", stelt de belangenbehartiger van de middenvelder, die pas op 22 januari weer in actie komt voor Cimbom, in het Turkse bekertoernooi.

Sneijder speelde dit seizoen vijftien competitiewedstrijden voor de Turkse grootmacht, waarin hij drie keer wist te scoren. Maakt de creatieveling de overstap naar Juventus, dan betekent dat een terugkeer in de Serie A. Vanaf 2009 stond hij al eens ruim drie seizoenen onder contract bij Internazionale, waar hij toen uiterst succesvol was. Met de Milanese club wist hij de landstitel, de Coppa Italia, de Champions League en de wereldbeker voor clubteams te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen